ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Το Γυμναστήριο «Αλκή» ιδρύθηκε το 1995. Είναι ένας σύγχρονος και πλήρως εξοπλισμένος χώρος που εξυπηρετεί όλες σας τις ανάγκες, προσφέροντας ποιότητα στη ζωή σας!

Η συνεχής βελτίωση κι ο εκσυγχρονισμός τόσο του εξοπλισμού όσο και των προγραμμάτων, αλλά και το ζεστό και φιλικό περιβάλλον του Γυμναστηρίου έχουν καταφέρει να κερδίσουν την αγάπη και την εμπιστοσύνη των κατοίκων της περιοχής, αναδεικνύοντάς το πρώτο στις προτιμήσεις τους.

Το Γυμναστήριο «Αλκή» διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο χώρο Fitness με τα κορυφαία όργανα γυμναστικής Technogym . Σε όλους τους χώρους διαθέτει σύγχρονα συστήματα εξαερισμού – κλιματισμού και ένα μοναδικό, ευχάριστο και καθαρό περιβάλλον!

Είναι στελεχωμένο από άριστα εκπαιδευμένους γυμναστές, πτυχιούχους του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, οι οποίοι είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν και να σας καθοδηγήσουν στην προσπάθειά σας για σωματική και ψυχική ευεξία!

Το «Αλκή» είναι πρότυπο γυμναστήριο που εξειδικεύεται στον τομέα της προληπτικής και θεραπευτικής γυμναστικής εφαρμόζοντας ειδικά προγράμματα για άτομα με κακώσεις μυών, συνδέσμων, αρθρώσεων (γονάτων, ώμων, κλπ.), ισχιαλγίες – οσφυαλγίες (πόνοι στη μέση), αυχενικό σύνδρομο, λανθασμένες στάσεις σώματος (χαλαρή στάση, αυξημένη λόρδωση, κλπ.), σκολίωση, κύφωση, αρθρίτιδα, οστεοπόρωση, κ.ά.

Προσφέρει ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων (Aerobic, TRX, Cross Training, Yoga, Pilates, Jumba, Σουηδική, Tae bo, κ.ά.) που απογειώνουν τόσο τη διάθεση όσο και τη φυσική σας κατάσταση καθώς υποστηρίζονται από κορυφαίους γυμναστές του χώρου.